Doručenie zdarma od 50,00 €
Pridávanie produktov, ktoré sa vám páčia a ktoré chcete kúpiť neskôr.

Casual

Počet nájdených tovarov: 494

Módne dámske topánky v štýle casual

Najradšej nosíš klasické džínsy a tričká? Vedieme aktívny životný štýl a uprednostňujeme oblečenie, ktoré nepôsobí nepohodlie pri nosení? V tvojej šatník nesmie chýbať pohodlná obuv v štýle casual. Topánky na každodenné aktivity sú predovšetkým teniskysneakerkypoltopánky s nízkym podpätkom. Ak hľadáš modely, v ktorých sa budeš cítiť nielen voľne, ale aj štýlovo, srdečne ťa pozývame na nákupy!

Na royalfashion.sk nájdeš široký výber obuvi na každú príležitosť. Dámske casual topánky sú k dispozícii vo viacerých strihoch: od nadčasových tenisoviek s gumovou podrážkou po dizajnové sneakerky, ktoré krátia na móloch. Ponúkame topánky vyrobené z vysokej kvality textílie a ekokože. Elegantná čierna, alebo módná pastelová ružová? Na našej internetovej stránke nájdeš dámske casual topánky v mnohých farbách. Vďaka tomu ich jednoducho doladíš k svojim obľúbeným kúskom oblečenia. Využi možnosť filtrovania, aby si našla svoju veľkosť, farbu a strih. Máš záujem o nízke ceny? U nás ich nájdeš po celý rok! Nemusíš čakať na sezónne zľavy.

Dámske casual topánky - najpopulárnejšie druhy

Sneakerky

Sneakerky sú najpopulárnejšou športovou obuvou posledných sezón. Aj keď boli pôvodne navrhnuté pre profesionálnych športovcov, topánky s hrubou, plochou podrážkou si získali srdcia hviezd filmu, influenceriek a žien žijúcich v najväčších svetových metropolách. Ich najväčšou výhodou je pohodlnosť pri nosení. Na royalfashion.sk nájdeš široký výber sneakeriek: od klasických modelov po najviac avantgardné. Pre milovníčky voľného looku a štýlových outfitov. Ak sa pýtaš, aké športové dámske casual topánky si užívajú najväčšiu popularitu, odpoveď je len jedna: sú to práve sneakerky!

Poltopánky

Sú to topánky, ktorých nábrežie siaha maximálne po členok. Môžu byť vo verzii športovej alebo elegantnej. Na našej internetovej stránke nájdeš poltopánky vyrobené z textilných materiálov, ideálne ku letnej sukni alebo krátkym šortkám, ale aj ekokože - do kancelárie alebo na nákupy. Medzi casual poltopánkami nájdeš modely, ktoré sa obúvajú na zapínanie alebo šnúrovanie.

Tenisky a trampky

K najobľúbenejším druhom dámskej každodennej obuvi patria tenisky a trampky. Plátenkové casual topánky s gumovou podrážkou sú vhodné na mnoho každodenných aktivít, nie len športových. Tenisky a trampky sú k dispozícii v mnohých farbách: od klasického čierneho po energickú červenú. Na našej internetovej stránke nechýbajú ani návrhy pre milovníčky pastelových odtieňov.

S čím kombinovať dámsku obuv v štýle casual?

Štýl casual sa spája predovšetkým s pohodlnými nohavicami, voľnými tričkami a topánkami na plochom opätku. Džínsy s úzkymi nohavicami, top na ramienkach alebo tričko s názvom obľúbeného hudobného zoskupenia a kožená bunda a tenisky vytvárajú hotovú každodennú štýlovku. Sneakersy môžeš slobodne obliecť nielen do posilňovne, zladené s funkčným oblečením, ale aj na neformálne stretnutie, spolu s atď. saténovým topom, sako a džínsami.

Dámsku obuv casual môžeš slobodne kombinovať s mnohými kúskami šatníka, aj s tými, ktoré sa považujú za typicky elegantné. Ako vytvoriť štýlovku smart casual? Ak vo vašej firme neplatí prísny dress code, slip-on poltopánky môžeš zladiť s topom a saka typu blazer alebo chinosami a svetrom s rolákom, vytvára sa voľná, ale zároveň elegantná každodenná štýlovka. Pre štýl smart casual odporúčame najmä slip-on modely, ktoré môžeš nosiť na bosú nohu alebo tenké ponožky.

Máme dobrú správu pre tieto dámy, ktoré si nevedia predstaviť jar a leto bez boho štýlu a minisukní! Návrhári oblečenia povzbudzujú k módnym experimentom. Obľúbené tenisky alebo trampky môžeš kombinovať nielen so šatkou, ale aj s ženskejšími kúskami šatníka. Sneakersy s hrubou podrážkou, oversized maxi sukňa s rozparkom a krátke tričko tvoria hotovú štýlovku na hudobnom festivale. Casual športové dámske topánky sa hodia aj počas dovolenky, keď pohodlie nosenia má osobitý význam.

Casual topánky na každú príležitosť - objednaj si svoj model na www.royfalfashion.sk

Nemáš čas nakupovať v kamenných obchodoch? Pozývame ťa na rýchle a pohodlné nákupy online! Nech už si milovníčka klasických strihov, alebo máš rada originálne doplnky, v RoyalFashion nájdeš topánky, ktoré splnia tvoje očakávania nielen z hľadiska vzhľadu, ale aj pohodlia. U nás nájdeš casual topánky na každú príležitosť: do práce, na posilňovňu alebo na nákupy. Tvoje obľúbené tenisky, sneakersy alebo poltopánky môžeš nosiť nielen v sezóne jar / leto, ale aj na začiatku jesene. Modely s vysokým zvrškom a dodatočným zateplením sa hodia aj na nesnežnú zimu. Kupujúc na stránke royalfashion.sk môžeš počítať s atraktívnymi cenami po celý rok, nielen v zľavových sezónach. Vďaka tomu si môžeš dovoliť kúpiť si niekoľko párov, ktoré budeš môcť slobodne kombinovať s mnohými kúskami šatníka. Využi pohodlné a rýchle doručenie domov alebo do miesta vyzdvihnutia.

Návrat
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
Oteplování
Clean
Zobraziť všetky filtre
pixel