Doručenie zdarma od 50,00 €
Pridávanie produktov, ktoré sa vám páčia a ktoré chcete kúpiť neskôr.

Beh, cvičenie a tréning

Počet nájdených tovarov: 202

Moderné topánky na beh a iné fyzické aktivity

Hľadáš obuv na beh alebo do posilňovne, ktorá bude nielen pohodlná, ale aj v súlade s najnovšími trendmi? Na www.royalfashion.sk nájdeš široký výber športovej obuvi, vďaka ktorej každý výjazd na tréning bude radosťou.

Klasické bežecké topánky z priedušnej a dýchavej látky, alebo návrhárske tenisky s tlmiacou podrážkou a farebnými výstuhmi? Bez ohľadu na to, či si fanúšičkou klasických strihov a decentných farieb, alebo obľubuješ originálne potlače, v našom internetovom obchode nájdeš široký výber športovej obuvi - vždy za atraktívne ceny. Tešíme sa na nákupy!

Na čo sa zamerať pri výbere topánok na tréning?

Bežíš? Nedokážeš si predstaviť týždeň bez návštevy posilňovne? V meste sa najčastejšie pohybuješ na bicykli? Bez ohľadu na to, akú športovú aktivitu si vyberieš na každý deň, musíš mať dámske bežecké topánky, ktoré budú dobre prispôsobené tvojej nohe a minimalizujú riziko vzniku bolestivých odrenín a pľuzgierov. Pri výbere tréningovej obuvi je dôležitý správny výber veľkosti. Stojí za to zobrať do úvahy nielen veľkosť uvedenú výrobcom, ale aj dĺžku vložky. Pamätaj, že topánky na cvičenie by mali byť o niečo väčšie ako tie, ktoré nosíš každý deň, pretože pri behu sa noha posúva dopredu. Preto je vhodné vybrať topánky o približne 0,5 cm väčšie. Tým sa vyhneš nepohodliu počas tréningu. Dôležitý je aj druh materiálov, použitých na výrobu topánok. Naše topánky na tréning sa vyrábajú z vysoko kvalitných materiálov. Pre výrobu svrškov a vložiek sa používa priedušná látka s výbornými dýchavými vlastnosťami. Podrážky sú vyrobené z odolného umelého materiálu, ktorý tlmičuje nárazy. Dámske bežecké topánky, ktoré nájdeš na stránke royalfashion.sk, sa ľahko udržujú čisté. Pri vhodnej starostlivosti a správnom používaní ti vydržia mnoho sezón.

Pri výbere obuvi na beh záleží veľa od vykonávanej športovej disciplíny a frekvencie tréningov. Preto je vhodné venovať pozornosť výške svršku, hrúbke podrážky a spôsobu obúvania. Pri intenzívnych tréningoch je najlepšou voľbou obuv so šnurovaním. Šnurovanie zabraňuje nekontrolovanému posunu nohy vnútri topánky. Alternatívou k viazanému topánky môže byť obuv na zasúvanie typu slip on, ktorá sa hodí na strednú aktivitu. Na royalfashion.sk nájdeš topánky na cvičenie v posilňovni alebo vonku.

Športová obuv na tréning do každodenných štýlov

Základom športových štýlov sú legíny, ktoré nielen poskytujú slobodu pohybu, ale aj skvele zdôrazňujú tvar syluety. Pri výbere športového oblečenia na tréning nesmiete zabudnúť na pohodlný podprsenku s vystuženými košíčkami a tričko z dýchaťej látky, ktoré odvedie prebytočnú vlhkosť von. Funkčné oblečenie a športová obuv na cvičenie s sieťkou a tlmiacou podrážkou vám umožnia začať športovú dobrodružstvo, nezávisle na tom, akú športovú disciplínu si vyberiete.

Športovú obuv môžete nosiť nielen s funkčným oblečením, ale aj s každodennými kúskami z vašej šatníkovej zásoby. Tenisky, behacie topánky alebo textilné tenisky zosobňujú s vašimi obľúbenými džínsmi, krátkym topom a koženou bundou. To je ideálny návrh na večernú letnú prechádzku alebo rockový koncert.

Športové topánky sa tiež hodia k voľným šatám a sukňám. To je skvelý návrh na koncert pod holým nebom alebo dovolenku. Plochý podpätok a dobre tlmiaca podrážka vám poskytnú pohodlie pri nosení po celé hodiny.

Naše dámske bežecké topánky sú dostupné v mnohých farbách. Klasická čierna, neutrálne béžová, energická limetka, moderná sivá alebo ženská ružová? Bez ohľadu na to, aké farby máte najradšej, na royalfashion.sk si môžete objednať obuv, ktorá bude ladí s oblečením, ktoré máte vo svojom šatníku, a... s vašou osobnosťou! Vybrané modely sú k dispozícii s praktickou slučkou uľahčujúcou obúvanie a vyzúvanie. Okrem hladkých modelov ponúkame aj topánky s modernými aplikáciami.

Lacné bežecké topánky si môžete objednať na royalfashion.sk

Športovú obuv, ktorú nájdete na royalfashion.sk, môžete nosiť počas celého roka. Na jar, v lete a na začiatku jesene na cvičenie vonku, a v zime na tréningoch v posilňovni. Ponúkame topánky vo veľkostiach, ktoré sú najobľúbenejšie u žien: od 36 do 41. Chcete sa vyniknúť? Alebo naopak, chcete, aby nové športové topánky boli čo najuniverzálnejšie a hodili sa k mnohým rôznym kúskom oblečenia? V našom obchode nájdete výrobky pre milovníčky minimalistických štýlov a originálnych outfitov. Ak ste veľmi aktívne a každodenne nosíte športové štýly, vyberte si viac ako jednu pár. Týmto spôsobom si obľúbené topánky budete nosiť dlhšie a vytvoríte ešte viac zaujímavých štýlov.

Návrat
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
pixel