Doručenie zdarma od 50,00 €
Pridávanie produktov, ktoré sa vám páčia a ktoré chcete kúpiť neskôr.

Mokasíny

Počet nájdených tovarov: 357

Dámske mokasíny – nevyhnutný prvok jarno-letných štylizácií!

Hľadáte sviatočné topánky, ktoré sa budú hodiť k obom vzdušným šatám boho štýl a šortky ? Plánujete si kúpiť topánky do práce, ktorý si oblečiete nielen k dámskemu obleku , ale aj ku klasickým džínsom a top? Stavte na mäkké, tiché a pohodlné mokasíny . Ide o najuniverzálnejší typ obuvi, ktorý v jarnej/letnej sezóne nesmie chýbať vo vašom šatníku.

Na stránke royalfashion.pl nájdete topánky v mnohých farbách a najobľúbenejších dámskych veľkostiach. Elegantná biela, tlmená hnedá alebo možno romantická modrá? Na našej stránke si môžete objednať obuv, ktorá sa bude hodiť k mnohým štýlom: elegantná aj ležérna. Milujete ploché topánky, pretože vám poskytujú maximálny komfort? Plánujete nosiť mokasíny nielen do práce, ale aj každý deň? Objednajte si niekoľko modelov a noste ich, ako chcete, k džínsom aj pokrčeným nohaviciam. Dali sme si záležať na tom, aby náš obchod neminul topánky pre každý rozpočet. Vďaka nízkym cenám môžete voľne experimentovať so svojimi obľúbenými kusmi oblečenia a vytvárať originálne kombinácie.

Štýlové mokasíny z ekokože

Mokasíny sú topánky, ktoré boli navrhnuté pre ... mužov. Našťastie si tieto mimoriadne tiché a pohodlné topánky našli svoje stále miesto aj v dámskych šatníkoch. Mokasíny sú nazúvacie topánky, ktoré nemajú šnurovanie. Vďaka tomu sa dajú rýchlo vyzliecť a vložiť. Je to ideálne riešenie pre ľudí, ktorí hľadajú praktickú zmenu obuvi. Ideálne napr. šoférovať auto. Loafers sú typickou mestskou obuvou, ktorú nájdete v uliciach najväčších svetových metropol a dokonca aj na módnych mólach. Ženy, ktoré vedú aktívny životný štýl, túžia po nich siahať.

V RoyalFashion sa zameriavame na moderné materiály, ktoré sú výnimočne odolné a cenovo dostupné. Preto sú naše mokasíny vyrobené z vysoko kvalitného plastu. Ekokoža je vegánska alternatíva prírodnej kože. Syntetické materiály sú odolné voči poškodeniu a ľahko sa udržujú v čistote. Pri správnej starostlivosti a správnom používaní vydržia mnoho sezón. V našej predajni nájdete aj obuv z eko semišu, ktorý dokonale imituje prírodnú kožu s charakteristickým páperím.

V našej predajni nájdete topánky bez ozdôb, pre milovníkov nadčasovej klasiky, aj topánky s jemnými doplnkami v podobe pracky, štrasových kamienkov, strapcov či ozdobného razenia imitujúceho hadiu kožu. Máme aj prelamované mokasíny s ozdobnými výrezmi.

Dámske mokasíny – s čím nosiť?

Mokasíny sú jedným z najuniverzálnejších štýlov obuvi. Hodí sa k väčšine štýlov, každodenných aj formálnych. Pre požadovaný efekt ich stačí skombinovať s príslušnými kúskami oblečenia. Odporúčame, ako na to!

  • Pre ležérny styling

Každodenná obuv by mala byť predovšetkým pohodlná. Plochý podpätok a charakteristické hranaté prsty zlepšujú komfort nosenia. Mokasíny sú dokonalým doplnkom k ležérnemu štýlu. Hodia sa ku klasickým roztrhaným džínsom a bavlneným šortkám. Budú dobre fungovať takmer so všetkými jarnými a letnými štylizáciami. Sú ako stvorené na pláž, koncert pod holým nebom aj na prázdninovú prechádzku mestom. Pri výbere dámskych mokasín na každodenné nosenie si môžete vybrať modely s ozdobnými strapcami, ktoré dodajú stylingu dievčenský šarm a dovolenkovú atmosféru.

  • Pre elegantné štýly

Máte vo svojej práci štýl smart casual? Mokasíny budú perfektným doplnkom kancelárskeho štýlu. Predná aj zadná časť sú zakryté. Vďaka tomu, že neodhaľujú päty ani prsty na nohách, môžete ich kombinovať s elegantnými prvkami oblečenia, dokonca aj s dámskym kostýmom! Dámska súprava mokasínov z ekokože so saténovým topom a kabátikom a bavlnené nohavice vytvárajúce ležérny, no zároveň elegantný pracovný outfit.

Hľadáte perfektné topánky na vonkajší svadobný obrad alebo víkendovú záhradnú párty? Mokasíny môžete kombinovať s malými čiernymi šatami, maxi šatami alebo boho sukňou. Mäkká a pohodlná obuv vám umožní hrať až do rána na tanečnom parkete a voľne sa pohybovať po tráve v prípade vonkajšieho obradu. Pre elegantné štylizácie zvoľte obuv z hladkej imitácie kože s ozdobnou prackou.

Lacné mokasíny na www.royalfashion.pl

Hľadáte pohodlné topánky na sezónu jar/leto? Vsaďte na najmódnejšiu obuv posledných sezón, teda dámske mokasíny. Ponúkame veľa možností platby a atraktívne ceny doručenia (kuriérom alebo na odberné miesto). Spolupracujeme s overenými kuriérskymi spoločnosťami. Vďaka tomu máte istotu, že vaša objednávka sa k vám dostane čo najskôr. Bez ohľadu na to, či si plánujete kúpiť elegantnú spoločenskú obuv alebo pohodlnú obuv na každodenné nosenie, v našom internetovom obchode nájdete to, čo hľadáte. Pozývame vás na rýchly a pohodlný nákup.

Návrat
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
pixel