Doručenie zdarma od 50,00 €
Pridávanie produktov, ktoré sa vám páčia a ktoré chcete kúpiť neskôr.

Klasické

Počet nájdených tovarov: 63

Klasické baletky

Hľadáš pohodlnú alternatívu k topánkam na vysokom opätku? Vyskúšaj klasické baletky s okrúhlymi alebo štvorcovými špičkami. Sú ľahké, elegantné a veľmi ženské. Ideálna voľba pre milovníčky romantických a jemných štýlov. Ale nie len to! Na stránke royalfashion.pl nájdeš aj baletky v trochu extravagantnejšom prevedení - v energetických farbách a s inými zaujímavými vzormi. Bez ohľadu na to, či preferuješ minimalistické strihy alebo radšej odvážnejšie štýly, v našom obchode určite nájdeš model, ktorý splní tvoje očakávania.

Ponúkame čierne klasické baletky v najpopulárnejších ženských veľkostiach. Zaručujeme bezpečnú a rýchlu dodávku a profesionálnu obsluhu po nákupe. Vítame ťa na pohodlnom online nákupe! Využi jednoduché filtrovanie a triedenie produktov. Nájdi si topánky vo svojej veľkosti a obľúbenom farebnom odtieni. Nemôžeš sa rozhodnúť pre jediný pár? Robíme všetko pre to, aby ceny v našom obchode boli čo najviac konkurencieschopné. Vďaka tomu môžeš vytvárať ešte zaujímavejšie štýly.

Od scénických topánok k móde streetwear

Inšpiráciou pre dizajnérov prvých baletiek boli klasické scénické topánky s vyztuženou, sadrovou špičkou, ktoré umožňovali hercom vykonávať zložité tanečné figúry. "Domovinou" baletiek sú Spojené štáty. Práve tam vo v miestnej obuvníckej dielni vznikli prvé modely obuvi, ktoré pripomínali broadwayske pointy s utvrdením.

Čierne klasické baletky si získali najväčšiu popularitu v 50. rokoch 20. storočia. Ich minimalistická forma sa páčila americkým beatníkom, ktorí kladli dôraz na kritiku konzumného životného štýlu. Baletky rýchlo vstúpili aj do hlavného prúdu. Obľúbili si ich najväčšie filmové hviezdy a ikony módy, ako Brigitte Bardot a Audrey Hepburn. Klasické baletky, tesne po tom, ako sa objavili na veľkom plátne, sa objavili aj na uliciach najväčších svetových metropol. Nosili ich nielen celebrity, ale aj členky kráľovskej rodiny. V 80. rokoch 20. storočia ich baletky nosila sama Lady Di, čiže princezná Diana. Dnes sú čierne klasické baletky jedným z najdôležitejších prvkov módy streetwearu. Milujú ich takmer všetky ženy, bez ohľadu na vek.

Klasické baletky - najobľúbenejšie typy

Textilné

Baletky vyrobené z prírodných textilných materiálov sú skvelou voľbou na jar a leto. Takmer nič nevážia a umožňujú nohám dýchať, minimalizujúc riziko nadmerného potenia sa. Sú ideálnym modelom na dovolenku. Ľahké, plátenné klasické baletky ľahko zabaliaš nielen do hlavného batožiny, ale aj do rukoväte. Budú sa hodiť nielen k tričku a džínsovým kraťasom, ale aj k voľnejšej boho šatke.

Pletené

Klasické baletky vyrobené z materiálov imitujúcich rastlinné vlákna sú hitom posledných sezón. Ide o model, ktorý sa spája s dovolenkovým uvoľnením a perfektne sa hodí k doplnkom ako slamené klobúky a plážové tašky typu košík.

Z ekokože (imitujúcej prírodnú hladkú kožu alebo semiš)

Stále viac ľudí sa rozhoduje nenosiť obuv vyrobenú z prírodnej kože a dáva prednosť vegánskym náhradám. Ekokoža vyrobená z syntetických materiálov je mimoriadne trvanlivá, odolná voči poškodeniam a jednoduchá na údržbu, pričom takmer dokonale imituje prirodzenú kožu. Na stránke RoyalFashion okrem modelov štýlovaných na hladkú kožu nájdete čierne klasické baletky imitujúce semiš s charakteristickým príjemným dotykom.

S čím nosiť klasické baletky?

S casualovými kúskami šatníka

V tvojej skrini dominujú klasické džínsy, tričká, tílka a mikiny typu hoodie? Klasické baletky sú modelom, ktorý je určený aj pre teba! Sú to prvky, ktoré dodajú eleganciu aj najbežnejšej stylizácii, čím ju urobia jemnejšou a ženskejšou. Odporúčame modely vyrobené z ekokože aj textilných materiálov. Na stránke RoyalFashion nájdeš topánky v mnohých farbách: od klasických, svetlohnedých balerín na plochom podpätku až po neonové alebo oranžové modely.

Hľadáš casualovú alternatívu ku baletkám? Na našej stránke nájdeš moderné espadrilky v vintage štýle alebo univerzálne mokasíny z ekokože.

S elegantnými kúskami šatníka

Dá sa vytvoriť elegantný look aj bez topánok na vysokom opätku? Dokazujeme, že áno! Ak cítiš, že špilky nie sú pre teba, siahni po klasických lakovaných baletkách na plochom podpätku s ľahko špicatými špičkami. Je to model, ktorý bude vyzerať dobre s košeľou a chinosami, ale aj s dámskym kostýmom. Look s baletkami v hlavnej úlohe sa skvelo hodí do kancelárie so štýlom smart casual. Klasické baletky môžeš obliecť do svojich obľúbených džínsov, topu a saka. K elegantným štýlom odporúčame modely v neutrálnych farbách - čiernej, hnedej, sivej, tmavomodrej alebo béžovej.

Hľadáš niečo trochu formálnejšie ako klasické baletky? V našom obchode nájdeš široký výber čižiem na podpätku, ktoré sa hodia k formálnym kúskom šatníka.

Návrat
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
pixel