Doručenie zdarma od 50,00 €
Pridávanie produktov, ktoré sa vám páčia a ktoré chcete kúpiť neskôr.

Žabky

Počet nájdených tovarov: 6

Dámske žabky - pohodlná a štýlová obuv na leto iba na www.royal-fashion.sk

Žabky sú neuveriteľne populárne nielen pre ich pohodlie, ale aj pre ich všestrannosť a charakteristický dizajn. Skvele sa hodia nielen k plážovým outfitom, ale aj k bežným alebo elegantným štýlovým kombináciám. Nech už ideš na dovolenku k moru, prechádzaš sa po meste alebo stretávaš sa s priateľmi, dámske žabky určite perfektne doplnia tvoj letný look.

V ponuke obchodu RoyalFashion nájdeš rôzne vzory a farby dámskych žabiek, ktoré ti umožnia vyjadriť svoj štýl. Ak preferuješ minimalistické riešenia, vyber si klasické jednofarebné žabky v neutrálnych béžových, bielych alebo čiernych tónoch. Pre tých, ktorí chcú zdôrazniť svoju osobnosť, sú skvelou voľbou vzorované žabky.

Pohodlné podrážky a prispôsobivé popruhy sú v súčasnosti štandardom pri výrobe dámskych žabiek, aby tvojim nohám poskytli maximálny komfort. Popruhy vyrobené z elastického materiálu alebo s koženými úpravami sa dokonale prispôsobia tvojej nohe a nebudú spôsobovať odreniny alebo nepohodlie.

Dámske žabky nie sú len estetické, ale aj praktické. Sú ľahké, čo uľahčuje ich nosenie a balenie na výlety. Okrem toho, materiály, z ktorých sú vyrobené, umožňujú ich ľahkú údržbu, preto sú skvelou voľbou na pláž alebo do bazéna.

Dámske žabky nie len na pláž!

Žabky sú must have v dámskom šatníku. Sú ľahké, pohodlné a štýlové. Hodia sa k takmer každej letnej outfitovej kombinácii. Môžeš ich nosiť každý deň, či už uprednostňuješ športové krátke nohavice alebo trochu viac ženské kúsky garderóby, ako sú sukne alebo šaty. Dámske žabky sú dostupné v mnohých farbách - od klasického čierneho po tajomnú zelenú alebo modernú fuksiu.

Plánuješ kúpiť si topánky na letnú dovolenku? Alebo hľadáš pohodlnú domácu obuv, ktorá ti počas leta poskytne primeraný tepelný komfort? V obchode RoyalFashion nájdeš široký výber plážových a ďalších modelov! Okrem klasických žabiek máme aj modely s viazaním a so zdobením. Sme presvedčení, že v ponuke našeho internetového obchodu nájde každá žena model pre seba. Ponúkame topánky vo veľkostiach najpopulárnejších dámskych čísel pre milovníčky štýlu a pohodlia. Využi pohodlné filtre, vďaka ktorým rýchlo nájdeš model, ktorý s radosťou vezmeš so sebou na grécky ostrov alebo na vlastnú "Costa Del Balkon".

Japonky - ideálne plážové a bazénové topánky

Hľadáš ľahkú a pohodlnú obuv na letnú dovolenku? V tvojom batožine nesmú chýbať japonky. Odolné voči vlhkosti a mechanickým poškodeniam tieto klásky ti prídu vhod v mnohých situáciách. Nie len na pláži, ale aj pod sprchou alebo pri bazéne v hoteli. Ochránia tvoje nohy pred bakteriálnymi alebo plesňovými infekciami, ktorým najmä v lete nie je ťažké uniknúť! Ak medzi klasickými bazénovými papučami nemôžeš nájsť ideálny model, siahni po módných japonkách, ktoré môžeš nosiť mnohými spôsobmi. Nielen s plavkami, ale aj s kraťasmi alebo trochu elegantnejšími kúskami z garderóby, ako sú chinos alebo ceruzková sukňa. Neveríš, že takéto kombinácie môžu dobre vyzerať? Dizajnéri čoraz viac povzbudzujú k módnym experimentom. Dámske japonky môžu byť aj alternatívou klasických sandálov na plochom opätku aj v situáciách, ktoré vyžadujú trochu formálnejší štýl obliekania.

Hladké alebo viacfarebné? S dovolenkovými potlačami alebo klenotnými zdobeniami? V našom obchode nájdeš široký výber modelov pre milovníčky klasického a originálneho dizajnu. Tvoje obľúbené japonky jednoducho hodíš do ručnej batožiny a zoberieš si ich na grécky ostrov alebo na španielsku pláž. Budú ti spoločníkmi počas opaľovania, prehliadania miest a večerných prechádzok po pobrežných promenádach.

S čím nosiť dámske japonky?

Aj keď sandály japonky sú najmä známe ako bazénová obuv, skvele sa hodia ako každodenná alternatíva k balerínam. Ide o fason, ktorý už mnoho sezón nevyjde z módy. Japonky radi nosia celebritky a influencerky, ktoré ich kombinujú nielen s letnými kúskami z garderóby. Japonky a nohavice typu chinos? Klásky a sako? Ak pracuješ v módnom alebo kreatívnom odvetví, môžeš si dovoliť trochu viac voľnosti v každodenných outfitoch.

Dámske japonky vládnu nielen na uliciach najväčších svetových metropol, ale aj na prehliadkových mólach. V našej ponuke okrem klasických modelov s tenkým remienkom nájdeš aj originálne klásky na platforme a japonky s efektným viazaním, ktoré pripomínajú klasické rímske sandále. Je to ponuka pre tie dámy, ktoré si pri výbere obuvi na leto kladia dôraz nielen na komfort nosenia, ale aj na wow efekt!

Návrat
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
pixel