Doručenie zdarma od 50,00 €
Pridávanie produktov, ktoré sa vám páčia a ktoré chcete kúpiť neskôr.

Tenisky

Počet nájdených tovarov: 122

Tenisky dámske vo verziách na každý deň a smart casual

Najuniverzálnejšia dámska obuv? Tenisky! Sú ľahké, pohodlné a štýlové. Hodia sa takmer ku každej casualovej stylizácii. V obchode Royal Fashion nájdete modely na zaväzovanie a na zasúvanie, ideálne nielen na športové aktivity. Čierne, biele alebo pastelové? Dámske tenisky sú dostupné v širokej palety farieb. Ponúkame topánky vyrobené z moderných materiálov, vrátane ekologickej kože a textilu, ktoré zaručujú trvanlivosť a pohodlie pri nosení.

Hľadáte topánky v konkrétnom rozmeri alebo farbe? Využite pohodlné filtre, ktoré nájdete nad produktmi. Tým sa vaše nákupy stanú ešte rýchlejšími a pohodlnejšími. Nájdite lacné a trendy tenisky, ktoré môžete nosiť s vašimi obľúbenými letnými šatami, prerábanými džínsami a cyklistickými nohavicami.

Klasické tenisky so zaväzovaním na každodenné aktivity

Jedným z najväčších výhod športovej obuvi s gumovou podrážkou je pohodlie. Tenisky sú obľúbeným typom obuvi všetkých žien, ktoré vedú aktívny životný štýl. Plochý podpätok poskytuje správnu podporu pre nohy po celú dĺžku. Ak hľadáte topánky, ktoré môžete nosiť celé hodiny denne bez obáv o odretie, pľuzgierky alebo nepríjemnú vôňu, vsaďte na ľahké plátenné tenisky.

Máte radi pohodlnú obuv, ale nechcete sa vzdať trochu elegantnejšej módy? Tenisky sa hodia k mnohým kúskom v šatníku. Môžete ich ľahko kombinovať s krátkymi šortkami, džínsami a funkčným oblečením. Sú to skvelé topánky na jar alebo na prechádzky. Ale nie len to! Presvedčte sa, že vaše obľúbené tenisky budú vyzerať rovnako dobre s... košeľou a sakom. Je to skvelá voľba pre ženy, ktoré pracujú napríklad v kreatívnom odvetví a chcú pridať svojej image trochu neformálnosti. Hľadáte topánky s nízkou štiepľovou výškou, ktoré môžete nosiť do smart casualových kombinácií? Ponúkame tiež mäkké a pohodlné mokasíny a elegantné poltopánky s nízkym opätkom.

Nechcete sa vzdať svojich obľúbených topánok, ale uvažujete, ako oživiť svoju stylizáciu? Zvoľte farebné tenisky! Žlté, červené, tyrkysové alebo fuchsiové? V obchode RoyalFashion nájdete modely v mnohých farbách a odtieňoch. Vďaka tomu ľahko nájdete také, ktoré najlepšie zapadnú k ostatným kúskom vo vašom šatníku.

Zaväzované tenisky sú najobľúbenejším modelom, ktorý máme k dispozícii v našom internetovom obchode. Skvele priliehajú na nohy. Vďaka tomu sú vhodné ako výmena obuvi pri jazde autom a pri aktivitách s miernou intenzitou.

Wšúvacie tenisky typu slip on

Hľadáte alternatívu ku klasickým teniskám so šnurovaním? Vyskúšajte modely s wšúvaním. Tenisky typu slip on môžete nosiť s nízkymi ponožkami alebo na bosé nohy. Ľahké, pohodlné a ľahko sa obúvajú, sú ideálnou voľbou na dovolenkové výlety. V našom obchode nájdete modely, ktoré sa skvele hodia k šortkám aj vzdušnej boho šatičke. Trendom letných štýlov sú tenisky s výstrihom. Medzi našimi návrhmi nechýbajú ani topánky pre fanúšičky extravagancie. Ponúkame originálne tenisky zdobené kubickými zirkónmi, ktoré žiaria na každom kroku. Topánky s bižutérnimi doplnkami si obľúbili hviezdy a ich stylisti. Rovnako radi ich nosia aj obyvatelia najväčších svetových metropolí.

Biela tenisky - ideálne doplnenie letných štýlov

V lete siahame radšej po svetlých kúskoch odevu. V dovolenkových štýloch dominujú najmä pastelové farby. Kanáriková, lososová alebo levanduľová? Nech už máte akúkoľvek obľúbenú letnú farbu, biele tenisky budú skvelým základom pre módné experimenty. Plátenné tenisky je ľahké udržiavať čisté. Stačí teplá voda, jemný prací prostriedok a mäkká handra.

Univerzálne čierne tenisky

Hľadáte pohodlnú obuv, ktorá sa hodí takmer ku každej casualovej stylizácii? Vsádzajte na klasické čierne tenisky so šnurovaním. Sú to topánky, ktoré obujete k prerábaným džínsom, legínami, šortkám, romantickým šatám a tesnej sukni. Tmavé tenisky sa hodia rovnako ku letným, ako aj jarným štýlom.

Aké dámske tenisky si vybrať na jar/leto?

Ak, rovnako ako my, milujete topánky a rádi kombinujete rôzne kúsky odevu, doplňte svoj šatník o niekoľko párov, napríklad čierne tenisky na každodenné prechádzky a farebné trampky na letné festivaly, ktorými ešte lepšie vyjadrujete svoje emócie. Robíme všetko preto, aby ceny v našom obchode vás neustále milo prekvapovali. V Royal Fashion zľavy trvajú po celý rok. Vďaka tomu ľahko nájdete pohodlné a štýlové topánky, ktoré nebudú prekračovať váš rozpočet.

Návrat
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
pixel