Doručenie zdarma od 50,00 €
Pridávanie produktov, ktoré sa vám páčia a ktoré chcete kúpiť neskôr.

Daddy shoes / Ugly shoes

Počet nájdených tovarov: 26

Ugly shoes - objav fenomén najmodernejších topánok posledných sezón

Móda je tu na to, aby si s ňou hrala. Experimentovať a tvoriť neobvyklé kombinácie. To veľmi dobre vedia milovníčky ugly shoes. Tento termín sa natrvalo prižmúril k niektorým teniskám s charakteristickou hromadnou podrážkou. Ugly shoes, doslova "škaredé topánky", je poklonou k milovníkom streetwearu, ktorí radi prejavujú svoju individualitu prostredníctvom oblečenia. Ugly shoes, niekedy prezývané aj "daddy shoes" s láskou, získali srdcia modeliek, influenceriek a hviezd filmu.

Hľadáš topánky, ktoré podčiarknu tvoju osobnosť? Miluješ silné outfity s drápom a nebojíš sa originálnych farebných kombinácií? Ugly shoes sú modelom, ktorý bol vytvorený práve pre teba. V našom internetovom obchode nájdeš kultové topánky inšpirované módom 90. rokov, ktoré sa opäť dostávajú na ulice najväčších svetových metropol. Nájdi svoju veľkosť pomocou ľahko použiteľných filtrov. Máš obmedzený rozpočet? Zúž hľadanie a vyber si vhodný cenový rozpätie. Kup si najmodernejšie topánky za atraktívne ceny na www.royal-fashion.sk.

Prečo svet zbláznil na ugly shoes?

Ako sa stalo, že veľké, neformálne a extravagantné topánky získali takú obrovskú popularitu po celom svete? Prvé modely ugly shoes sa objavili v 90. rokoch 20. storočia. Rýchlo sa stali najžiadanejším kúskom v šatníku. Perfektne zachytili atmosféru 90. rokov, keď sa rôzne trendy stretli a často tvorili výbušné zmesi. Charakteristická hrubá podrážka, ktorá mení proporcie postavy, a farebné vložky poskytovali príležitosť prejavovať svoje vlastné Ja. Hoci po niekoľkých rokoch ugly shoes upadli do zabudnutia, dnes sa znovu vrátili na ulice a hosťujú na najslávnejších módnych prehliadkach.

Módny trend ugly shoes oživila v roku 2017 španielska móda značka Balenciaga. Unisexové topánky s neuveriteľne vysokou podrážkou si získali srdcia ďalších generácií. Treba uznať, že dámske ugly shoes nemajú konkurenciu, pokiaľ ide o pohodlie nosenia. Hrúbka podrážky perfektne tlmič vstrebáva nárazy a hmotnosť tela sa rovnomerne rozkladá po celej dĺžke chodidla. Preto sa k ugly shoes uchyľujú športovci a ľudia vedúci aktívny životný štýl. Časté cestovanie a neustála potreba presúvať sa z miesta na miesto mali veľký vplyv na nárast popularity tohto typu obuvi. Dôležitým faktorom bol aj aspekt súvisiaci s nezávislosťou a potrebou prejavovať svoju osobnosť. Návrhári ugly shoes, vyhovievajúc očakávaniam používateľov, vsádzajú na nevšedné farebné kombinácie. Športová obuv s charakteristickou hrubou podrážkou, podobne ako v 90. rokoch, sa stala spôsobom, ako vyjadriť nový - trochu buntovný a sebavedomý - prístup k móde a najnovším trendom.

Ugly shoes - dámske topánky stvorené pre casualové štýly

Móda streetwearová miluje elegantnú nonšalanciu a staví na kontrastujúcich prvkoch. Tenisky s masívnou podrážkou sú ideálnou voľbou pre casualové outfitovanie. Skvele sa hodia k džínsom, tričku a mikine typu hoodie. Ale nie len to! Dámske daddy shoes môžete skombinovať s trochu elegantnejšími kúskami šatníka, ako sú bavlnené chinosy, saténový top a saka.

Ugly shoes vďaka vysokým podrážkam a športovému dizajnu sú určené pre fyzickú aktivitu. Výborne vyniknú v kombinácii s funkčným oblečením. Nemáte čas na zostavovanie outfitov, ale chcete vyzerať štýlovo? Stačí, ak si oblečiete obľúbené legínymikinu s predĺženým chrbtom. Ugly shoes urobia, že aj ten najobyčajnejší outfit bude vyzerať originálne.

Dámske ugly shoes môžete nosiť celý rok! Obuv s nízkou nádchou, ktorá krásne odkrýva členky, sa hodí na jar a leto. Daddy shoes sú hitom sezóny festivalov. Topánky s masívnou podrážkou môžete skombinovať nielen s boho šatami a slamákmi, ale aj s obľúbenými nohavicami typu jogger s cargo vreckami. Nechcete sa rozlúčiť s obľúbeným modelom topánok ani na jeseň a zimu? V našom obchode si môžete objednať ugly shoes s trochu vyšším zvrškom a zateplením vo forme umelej kožeňa. To je ideálna voľba na jeseň a zimu. Topánky daddy shoes môžete skombinovať nielen s nabíjanou bundou, ale aj s vlneným dvoradovým kabátom.

Objednajte si svoje daddy shoes v obchode RoyalFashion

Ugly shoes sú jedným z najunisexovejších modelov obuvi. Sú ideálnou voľbou pre ženy, ktoré radi zakomponúvajú do každodenných outfitov prvky šatníka považované za typicky mužské. V internetovom obchode royalfashion.pl nájdete ugly shoes s plochou podrážkou, platformou alebo klinovou podrážkou. Obuv, ktorú si objednáte na našej stránke, je vyrobená z kombinácie ekokože, textilných materiálov a kvalitného umelého materiálu. Hoci medzi dostupnými modelmi dominujú topánky so šnurovaním, ponúkame aj obuv na zapínanie. S módnymi prešívaniami, farebnými vložkami inšpirovanými módom 90. rokov, alebo s lesklou nitou? Vyberte si model, ktorý najlepšie zvýrazňuje vašu osobnosť! Najmodernejšie topánky za atraktívne ceny nájdete na www.royal-fashion.sk.

Návrat
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
Oteplování
Clean
Zobraziť všetky filtre
pixel