Doručenie zdarma od 50,00 €
Pridávanie produktov, ktoré sa vám páčia a ktoré chcete kúpiť neskôr.

Bazénové papuče

Počet nájdených tovarov: 56

Dámske bazénové klapeky pre milovníčky vodných aktivít a plážového módu

Na bazéne sa cítiš ako ryba vo vode? Nedokážeš si predstaviť letnú dovolenku bez každodenných návštev pláže? V tvojej skrini, okrem plaviek, plaveckých okuliarov a uteráka, nesmú chýbať bazénové klapeky. Hladké alebo s originálnym potlačou? Klasické alebo na platforme? V našej ponuke nájdeš široký výber strihov, farieb a veľkostí. Dokazujeme, že bazénové klapeky nemusia byť nudné! Ak máš rada výrazné kúsky a cítiš, že na bazéne máš obmedzené možnosti tvoriť originálne štýlové kombinácie, zvoľ si dámske bazénové klapeky s zaujímavými, dovolenkovými potlačami.

Hľadáš topánky v konkrétnych farbách alebo v určitom cenovom rozmedzí? Využi možnosť filtrovania, ktorú nájdeš nad výrobkami. Blíži sa termín dlho plánovanej dovolenky a ty nemáš čas behať po obchodoch? Pamätaj, že ponúkame rýchle doručenie do miesta vyzdvihnutia alebo na zadanú adresu. Objednaj si bazénové klapeky rýchlo a pohodlne online.

Dámske bazénové klapeky - čo zvážiť pri výbere?

Začnime s očividnými vecami: bazénové klapeky musia byť odolné voči vlhkosti. Najlepšie riešenie budú modely vyrobené z vodeodolného a mechanicky odolného umelého materiálu. Pri výbere bazénových klapek je vhodné venovať pozornosť nielen tomu, čo je najviditeľnejšie, teda strihu a farbe, ale aj konštrukcii topánky a druhu materiálov použitých pri výrobe. Protipošmyková podrážka zabráni nechcenému uklznutiu, ktoré sa na bazéne môže ľahko stať! Dámske bazénové klapeky by mali byť tiež ľahko udržiavateľné. Maj na pamäti, že obuv kúpeľová je neustále v kontakte s vodou, čo môže ovplyvniť jej životnosť. Topánky na bazén vyrobené z umelého materiálu ľahko vyčistíš pomocou vlhkej handry a jemného čistiaceho prostriedku. Vďaka tomu ti vydržia dlhšie ako len jednu sezónu.

Dámske bazénové klapeky by mali byť tiež pohodlné. Nesmú stláčať nohy, ale zároveň nesmú byť príliš ľahko kĺzať. Maj na pamäti, že na bazéne by si mala venovať osobitnú starostlivosť o hygienu nôh. Preto nikdy nenoste bazénové klapeky na mokré alebo vlhké nohy. Tým minimalizuješ riziko vzniku bolestivých odrenín a pľuzgierov a tiež riziko vývoja niektorých ochorení.

Mnoho ľudí využíva bazén počas celého roka, nie len v lete. Ak si nevieš predstaviť, že by si sa vzdala plávania v jesennom a zimnom období, postaraj sa o to, aby v tvojej skrini nechýbali pohodlné bazénové klapeky, ktoré zabezpečia tvoje nohy pri pohybe po plavárni.

Dámske bazénové klapeky - must have na cestovanie

Chystáš sa na dovolenku? V tvojom batožine nesmú chýbať bazénové klapeky, ktoré ti poskytnú slobodu pri používaní sprchy v hoteli a ochránia tvoje nohy pred plesňovými infekciami na bazéne. Pohodlné klapeky na plochom opätku sú nevyhnutnosťou na pláži. Ošúchané nohy alebo kožné ochorenia nie sú príjemnými dovolenkovými prekvapeniami. Bazénové klapeky sú ľahké a nezaberajú veľa miesta. Ľahko si ich vložíš do batohu, kufra alebo plážovej tašky.

Cestuješ na niekoľkodňovú pracovnú cestu? Chystáš sa do sanatória alebo iného zdravotníckeho zariadenia? Pohodlné dámske bazénové klapeky ti uľahčia používanie kúpeľne v hoteli a voľné pohybovanie sa po zariadení.

Dámske bazénové klapeky - nie len na bazén!

Funkčnosť nie je všetko! Dámske bazénové klapeky sú jedným z hlavných prvkov letnej garderóby. Preto sa oplatí zvoliť také klapeky, ktoré budú vyhovovať našim vkusom, farbám a vzoru. Je dobré vybrať klapeky, ktoré budú farebne ladíť s plavkami. V tejto kombinácii sa budú vyskytovať určite najčastejšie! V našej ponuke nájdete modely s bižutériovými doplnkami - kryštálmi, perličkami a zirkónmi. Je to návrh pre milovníčky voľných dovolenkových outfitov. Originálne bazénové klapeky so zdobením môžeš obliecť na večernú plážovú párty. Hľadáš nápad na rýchlu, ale zároveň efektnú outfitovú kombináciu pre párty? Siahni po jednodielnom plavkovom obleku s výstrihom na chrbte, maxi sukni s rozparkom a klapek na platforme. Je to hotová kombinácia, ktorá ti zaručí pohodlie a obdivné pohľady!

V RoyalFashion objednáš bazénové klapeky v mnohých farbách. Okrem klasického čierneho nájdeš aj modely v moderných pastelových odtieňoch. V našej ponuke nesmú chýbať ani klapeky s kvetinovými potlačami, ktoré sa skvele hodia k letným kúskom v šatníku.

Leto je čas, kedy môžeš skomponovať svoj outfit s trochou uvoľnenosti. Dámske bazénové klapeky sú k dispozícii v mnohých farbách: od decentnej čiernej po energickú červenú a ženskú ružovú. Je to kúsok oblečenia, s ktorým môžeš vyjadriť svoju osobnosť. Ak miluješ módné experimenty, určite ťa osloví fialová alebo oranžová farba klapek. Uprednostňuješ doplnky v univerzálnych farbách? Siahni po modeloch v čiernej, bielej, béžovej alebo kamelovej farbe. Bazénové klapeky môžeš nosiť ako alternatívu k tradičným papučiam.

Návrat
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
pixel