Doručenie zdarma od 50,00 €
Pridávanie produktov, ktoré sa vám páčia a ktoré chcete kúpiť neskôr.

Ploché papuče

Počet nájdených tovarov: 292

Ploché dámske klampi - must have na leto

Hľadáš ideálne topánky na leto? Také, ktoré si obuješ k džínsovým šortkám, vzdušnej boho šatičke a elegantnej ceruzkovej sukni? Potom v tvojej skrini nemôžu chýbať ploché dámske klampi. Dovolenka je časom aktivity na čerstvom vzduchu. Vysoké teploty nás lákajú nosiť obuv s odkrytými prstami a päty, čo umožňuje nohám dýchať. Niet divu, že ľahké, ľahko udržiavateľné a štýlové ploché klampi sú najpopulárnejším letným modelom dámskej obuvi. Poskytujú vhodný tepelný komfort a... umožňujú predviesť dokonalú pedikúru!

V obchode RoyalFashion nájdeš obuv vyrobenú z vysokej kvality umelého materiálu, vrátane odolnej gumy a elegantného ekozamšu. V športovom, neformálnom alebo elegantnom štýle. Na korkovej podešve, s veselými potlačami, módnymi prešitiami alebo bižutériou. Aké si vyberieš? To záleží len na tebe! Ponúkame široký výber veľkostí a mnoho farebných možností. Elegatné čierne, jemný béžový, moderná sivá, alebo energická červená? Objednaj si ploché dámske klampi v tvojej obľúbenej farbe, ktoré si obuješ na bazén, do práce alebo na večernú prechádzku po pobrežnej promenáde. Nemáš čas prehliadať si celú ponuku nášho internetového obchodu? Využi možnosť filtrovania a triedenia produktov. Týmto spôsobom rýchlo nájdeš model vo svojej veľkosti a nič nového ti neujde. A toho u nás naozaj veľa!

Ideálne topánky na leto? Ploché dámske klampi!

Prečo sú ploché klampi najlepšou obuvou na leto? Po prvé: môžete ich nosiť na bosú nohu. Tým pokožka môže slobodne dýchať, čo je špeciálne dôležité pri vysokých teplotách. Po druhé: nepotrebuješ ich viazať. Týmto spôsobom sa dajú rýchlo obuť a vyzuť. Je to model, ktorý sa hodí na mnoho letných aktivít pri jazere, na pláži alebo pri bazéne. Po tretie: klampi dodávajú letnému outfitu uvoľnený štýl, ktorý si počas zimných, zamračených mesiacov želáme. Ploché klampi sú ideálnou voľbou pre ženy, ktoré majú rady voľné outfity. Ale nie len pre ne! Myslíš si, že klampi sú typickou obuvou len na pláž? My ti dokazujeme, že vôbec nemusí byť tak. Celebrity, modelky a influencerky hrdinsky predvádzajú outfity s týmto typom obuvi nielen na dovolenke. Chiara Ferragni, Lara Gessler, Jessica Mercedes alebo Julia Wieniawa si hrajú s farbami a strihmi a kombinujú svoje obľúbené ploché klampi s neformálnymi aj elegantnými časťami šatníka. Pozriac sa na ich outfity, môžeme povedať iba jedno: wow! Aj ty môžeš tvoriť nekonvenčné kombinácie a štylizovať klampi rôznymi spôsobmi. Nemáš čas sledovať najnovšie trendy? Nemusíš! Stačí, ak navštíviš stránku royalfashion.sk a hľadanie inšpirácie a výberu asortimentu necháš na nás.

Okrem klasických klampi vyrobených z odolnej gumy, ktoré sú ideálnou voľbou na pláž, nájdeš v našej ponuke aj viac elegantné modely, ktoré môžeš nosiť s tvojou obľúbenou sukňou alebo šatičkou. Uprednostňuješ klampi namiesto plážových šľapiek? V obchode RoyalFashion objednáš moderné a pohodlné modely s remienkom medzi prstami alebo štýlové sandále na vysokom alebo nízkom opätku - ideálne na svadbu alebo na nosenie každý deň.

Ploché dámske klampi - hit letných outfitov

Baliaš kufor na dovolenku? Vo vašom batožine nesmú chýbať ľahké a pohodlné klampi bez podpätku. Sú to must have letných outfitov. Ak vám záleží na vysokom pohodlí pri nosení, vsaďte na modely s ľahko profilovanou podrážkou a nastaviteľným paskom, vďaka ktorému prispôsobíte obuv tvaru vašej nohy. Ploché dámske klampi bez problémov zmestíte do ručného batožiny a vezmete so sebou na grécky ostrov alebo pribržnú promenádu nad Baltským morom.

Okrem klasických, hladkých klampi, nájdete v našej ponuke aj modely inšpirované najnovšími trendmi. Ploché klampi s potlačou alebo štepením? Sú to modely, ktoré sa hodia k rôznym outfitom, nielen neformálnym, ale aj elegantným. Na každodenné nosenie si vyberiete romantické outfity? V obchode RoyalFashion si môžete objednať ploché dámske klampi s látkovými doplnkami, napríklad jemnou stužkou. Radi sa hráte s módom a inšpirujete sa streetwearom? Vsádzajte na klampi s holografickým efektom a hrubou podrážkou.

V našej ponuke nemohli chýbať modely na korkovej podrážke, ktoré nosia nielen influencerky, ale aj obyvateľky najväčších svetových metropol. Korková podrážka sa skvele hodí do ekotrendov. Je nielen moderná, ale aj veľmi odolná a pohodlná.

Elegatné ploché dámske klampi do outfitov do kancelárie

Zaoberáte sa otázkou, či klampi budú pasovať k vášmu obľúbenému letnému šatôčku? V našom obchode si môžete objednať modely vyrobené z ekologických materiálov, ktoré dokonale imitujú prírodnú kožu. Ak vám vo vašej kancelárii platí neformálny dress code, môžete si obliecť ploché klampi s ekozamšovým efektom k elegantnej ceruzkovej sukni, topu a sako. Rádi nosíte bižutériu? Vsádzajte na klampi s bižutériovými ozdobami. Týmto spôsobom sa vynoríte z davu! V obchode RoyalFashion si môžete objednať originálne klampi posiaté perlami a zirkónmi. Kancelárskou alternatívou k klampi budú mäkké, pohodlné a tiché mokasíny alebo espadrilky. U nás si môžete objednať topánky ku každému letnému outfitu.

Návrat
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
pixel