Doručenie zdarma od 50,00 €
Pridávanie produktov, ktoré sa vám páčia a ktoré chcete kúpiť neskôr.

Šnurovacie tenisky

Počet nájdených tovarov: 153

Tenisky dámske - klasika streetwearu v modernom podaní v Royal Fashion

Ideálne topánky na každodenné aktivity? Tenisky! Sú jedným z najpopulárnejších modelov obuvi casualového štýlu. Prvé topánky s charakteristickou gumovou podrážkou, dlhými šnúrkami a kruhovým noskom vznikli na začiatku 20. storočia. Hoci boli navrhnuté s ohľadom na profesionálnych športovcov, dnes plátenné tenisky môžeme vidieť na módnych prehliadkach a uliciach najväčších svetových metropolí. Tenisky sú základom casualových štýlov na jar, v lete a na jeseň. Tento strih si obľúbili módni návrhári a najväčšie hviezdy filmu a internetu.

V obchode RoyalFashion nájdete široký výber športovej obuvi: od klasických modelov so šnurovaním po originálne tenisky na platforme typu slip on. Hladké, ažúrové a s drahokamovými ozdobami. Nájdite si topánky vo svojej veľkosti pomocou filtrov a triedenia. Ponúkame ľahkú plátennú obuv pre každú ženu za konkurenčné ceny. Nezmeškajte novinky a sezónne zľavy!

Klasické tenisky so šnurovaním

Hľadáte topánky na každodenné štýlové kombinácie casualového štýlu? V obchode Royal Fashion nájdete klasické tenisky s vysokou šteklou a šnurovaním. Topánky sú dostupné v mnohých farbách: od bielej a čiernej až po tmavo ružovú, tyrkysovú a fialovú. Ak máte radi meniace sa doplnky, zabezpečte si miesto vo vašej skrini pre topánky vo viacerých farbách. Tenisky sú vynikajúcim doplnkom casualových štýlov s džínsami v hlavnej úlohe. Čierne tenisky sú must have v každej dámskej skrini. Môžete ich kombinovať s tmavými aj svetlými kúskami šatníka - ako kvetinová sukňa, tak aj bavlnené khaki šortky. Obľúbené tenisky si môžete striedať s inými športovými topánkami.

Wkladnuté tenisky typu slip on

Na jar a v lete sú veľmi populárne tenisky bez šnurovania. Modely wsuwane majú všitý elastický gumičkový pás, ktorý uľahčuje obúvanie a vyzúvanie. Tenisky na rovnej podrážke sú ideálnou obuvou na vodičské sedadlo.

Modely wsuwane skvele vyzerajú s športovými aj trochu elegantnejšími kúskami šatníka. Sú ideálnou voľbou pre milovníčky štýlu smart casual. Návrhári odievanie povzbudzujú k módnym experimentom a voľnému kombinovaniu rôznych kúskov šatníka. Ak váš pracovný dress code nevyžaduje príliš formálny odev, svoje obľúbené tenisky môžete nosiť do práce, spárované s takými kúskami šatníka, ako sú košeľa, sako alebo ceruzková sukňa.

Máte radi doplnky v štýle boho? V obchode Royal Fashion nájdete moderné tenisky s ažúrovými výstelkami, ktoré perfektne zapadajú do štýlu vintage. Toto je návrh pre ženy, ktoré milujú romantické štýly, ale zároveň cenia si pohodlie nosenia. Tenisky typu slip on môžete nosiť na bosú nohu alebo s tenkou a nízkou ponožkou.

Dámske tenisky na jar a leto

Aké topánky nesmú chýbať vo vašej skrini na jar a leto? Trampky! Sú jedným z najuniverzálnejších strihov. Ľahké, pohodlné a nadčasové topánky môžete obuť takmer na každú príležitosť. Sú ideálnou voľbou pre ženy, ktoré sa najlepšie cítia v športových štýloch.

Dokazujeme, že v trampkách môžete vyzerať aj žensky! V našom internetovom obchode nájdete topánky, ktoré sa skvele hodia k letným šatám. Vaše obľúbené tenisky na platforme môžete obuť k "malému čiernemu" a maxi sukni, vytvárajúc neformálnu, ale zároveň sexy stylizáciu.

Na jar a leto sú veľmi obľúbené modely v svetlých farbách, ktoré skvele zapadajú k letným štýlom. V našom obchode nájdete biela dámske tenisky, ktoré sú vynikajúcou základňou pre mórne experimenty. Pre leto vám osobitne odporúčame obuv s nízkou šteklou odkrývajúcou členok. Nízke tenisky môžete nosiť so stopkami alebo na bosú nohu.

Originálne tenisky na platforme

Máte radi výrazné prvky? Vsádzate na originálne doplnky, ktoré dodávajú štýlu šmrnc? V našom internetovom obchode royalfashion.sk si objednáte moderné tenisky na platforme. Vďaka hrubej podrážke si môžete pridať pár centimetrov na výške. Vysoké tenisky sú hitom festiválových štýlov. Sú nielen veľmi módnym, ale predovšetkým pohodlným výberom.

Vysoké dámske tenisky na jeseň

Trampky sú ideálne topánky pre jeseň. Môžete ich skombinovať s pikantnou bundičkou alebo krátkym kabátikom. V našej ponuke nájdete obuv s vysokou šteklou a dodatočným zateplením, ktorá sa osvedčí počas jesenných a zimných prechádzok. Na jeseň vám osobitne odporúčame modely s hrubou podrážkou vyrobenou z vysokej kvality syntetického materiálu. Počas jesenného a zimného obdobia sú veľmi obľúbené modely v farbách ako khaki, hnedá, granát alebo čierna. Ako alternatívu k trampkom môžu slúžiť teplé a elegantné polobotky.

Ako si objednať ideálne dámske tenisky pre každodenné štýly?

Vitajte pri preskúmaní nášho kompletného sortimentu v našom internetovom obchode www.royalfashion.sk, kde si môžete objednať tenisky pre každodenné aktivity. Ponúkame topánky v najpopulárnejších dámskych veľkostiach a mnohých strihoch: od nesmrteľnej klasiky po najmodernejšie potlače.

Návrat
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Oteplování
Clean
pixel