Doručenie zdarma od 50,00 €
Pridávanie produktov, ktoré sa vám páčia a ktoré chcete kúpiť neskôr.

Tenisky

Počet nájdených tovarov: 237

Dámske tenisky - streetwearová klasika v modernom prevedení na Royal Fashion

Ideálne topánky na každodenné aktivity? Tenisky! Toto je jeden z najpopulárnejších štýlov neformálnej obuvi. Prvé topánky s charakteristickou gumenou podrážkou, dlhými šnúrkami a okrúhlou špičkou vznikli začiatkom 20. storočia. Hoci boli určené pre profesionálnych športovcov, dnes plátené tenisky nájdete na módnych mólach aj v uliciach najväčších svetových metropol. Tenisky sú základom ležérnych jarných, letných a jesenných štylizácií. Tento strih si obľúbili módni návrhári a najväčšie hviezdy kinematografie a internetu.

V predajni RoyalFashion nájdete široký výber športovej obuvi: od klasických modelov na šnurovanie až po originálne slip-on tenisky na platforme. Hladké, prelamované a so šperkovými ozdobami. Nájdite topánky vo svojej veľkosti pomocou možností filtrovania a triedenia. Ponúkame ľahkú, plátennú obuv pre každú ženu za konkurenčné ceny. Nepremeškajte novinky a mimosezónne výpredaje!

Klasické tenisky na šnurovanie

Hľadáte topánky pre každodenný ležérny styling? V predajni Royal Fashion nájdete klasické vysoké tenisky so šnurovaním. Topánky sú dostupné v mnohých farbách: od bielej a čiernej až po tmavo ružovú, tyrkysovú a fialovú. Ak rada obmieňate doplnky, dbajte na to, aby sa vo vašom šatníku našlo miesto na topánky v mnohých farbách. Tenisky sú dokonalým doplnkom ležérneho stylingu s džínsami v hlavnej úlohe. Čierne dámske tenisky nesmú chýbať v šatníku každej ženy. Môžete ich skombinovať s tmavými aj svetlými kusmi oblečenia - kvetinovou sukňou aj bavlnenými kaki šortkami. Obľúbené tenisky môžete nosiť striedavo so športovou obuvou .

Obujte si tenisky

Tenisky bez šnúrok sú na jar a v lete veľmi obľúbené. Nazúvacie modely majú všitú gumičku, ktorá uľahčuje obliekanie a vyzliekanie. Tenisky na plochých podpätkoch sú perfektnou obuvou na šoférovanie.

Nazúvacie modely vyzerajú skvele so športovými aj o niečo elegantnejšími kusmi oblečenia. Je to ideálna voľba pre milovníčky smart casual štýlu. Odevní dizajnéri nabádajú k módnym experimentom a voľnému kombinovaniu rôznych prvkov oblečenia. Ak vo vašej kancelárii neexistuje prísny dress code, môžete si do práce obuť svoje obľúbené tenisky a kombinovať ich s takými kusmi oblečenia, ako je košeľa, sako alebo ceruzková sukňa.

Máte radi boho doplnky? V obchode Royal Fashion nájdete módne tenisky s prelamovanými vložkami, ktoré vyzerajú skvele s prvkami šatníka vo vintage štýle. Je to návrh pre ženy, ktoré majú rady romantické štylizácie, no oceňujú pohodlie pri nosení. Slip on tenisky môžete nosiť naboso alebo s tenkou a nízkou ponožkou.

Dámske tenisky na jar a leto

Aké topánky nesmú chýbať vo vašom jarnom a letnom šatníku? Tenisky! Ide o jeden z najuniverzálnejších strihov. Ľahké, pohodlné a nadčasové topánky, ktoré si obujete takmer na každú príležitosť. Je ideálnou voľbou pre ženy, ktoré sa najlepšie cítia v športových štylizáciách.

Dokazujeme, že aj v teniskách môžete vyzerať žensky! V našom internetovom obchode nájdete topánky, ktoré sa dokonale hodia k letným šatám. Obľúbené tenisky na platforme môžete nosiť k „malým čiernym šatám“ a maxi sukni, čím vytvoríte nonšalantný, no zároveň sexi styling.

Na jar a v lete sú najobľúbenejšie modely v pestrých farbách, ktoré dokonale ladia s dovolenkovými štylizáciami. V našej predajni nájdete biele dámske tenisky, ktoré sú skvelým základom pre módne experimenty. Na leto odporúčame najmä topánky s nízkym zvrškom, ktorý odhaľuje členok. Nízke tenisky sa dajú nosiť s ponožkami na nohy alebo s bosými nohami.

Originálne tenisky na platforme

Radi vynikáte? Stavíte na originálne doplnky, ktoré dodajú vášmu stylingu šmrnc? V internetovom obchode royalfashion.pl si na platforme môžete objednať módne tenisky. Vďaka hrubej podrážke si môžete pridať pár centimetrov na výške. Vysoké tenisky sú hitom festivalového stylingu. Sú nielen mimoriadne módne, ale predovšetkým pohodlné.

Vysoké dámske tenisky na jeseň

Tenisky sú perfektné topánky pre jesenné štylizácie. Môžete ich skombinovať s prešívanou bundou alebo krátkym kabátom. V našej ponuke nájdete obuv s vysokým zvrškom a dodatočným zateplením, ktorá dobre poslúži pri jesenných a zimných prechádzkach. Na jeseň odporúčame najmä modely s hrubou podrážkou z kvalitného plastu. V jesennej a zimnej sezóne sú najobľúbenejšie modely v takých farbách ako khaki, hnedá, tmavomodrá či čierna. Alternatívou k teniskám môžu byť teplé a elegantné topánky .

Ako si objednať dokonalé dámske tenisky na každodenný styling?

Pozývame vás, aby ste sa zoznámili s celým sortimentom nášho internetového obchodu www.royalfashion.pl , kde si môžete objednať tenisky na každodenné aktivity. Ponúkame topánky v najobľúbenejších dámskych veľkostiach a mnohých štýloch: od nesmrteľnej klasiky až po najmódnejšie potlače.

Návrat
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
Oteplování
Clean
Zobraziť všetky filtre
pixel